Taller de Respiración Consciente

TALLER DE RESPIRACIÓ CONSCIENT

  «Quan connecto amb la meua respiració, connecto amb el present, i aquest gest tan senzill canvia la meua forma de vore i estar al mon”. – Pilar Centelles

  Aquesta experiència és la que m’ha dut a voler compartir amb altres persones els descobriments que he anat fent durant els últims 15 anys.
  Em vaig iniciar en la pràctica amb Anya Reyes, que va ser la meua mestra de ioga durant anys. Amb ella vaig compartir els meus primers tallers com a instructora, recolzant les pràctiques respiratòries, els pranayames, amb explicacions sobre la anatomia i fisiologia del procés respiratori i el punt de vista psicosomàtic. Van ser uns anys en els que intentava fer una amalgama entre els meus coneixements farmacèutics i l’experimentació i l’observació al meu cos. Llavors creia que no aconseguia grans avenços. Ara, sota la perspectiva del temps, m’adono que les meues cèl·lules han estat dipositàries d’aquesta integració coneixement/experiència. L’amalgama està feta.
  En aquest taller compartiré amb tu la meua experiència i coneixements, per a que tu puguis iniciar el teu camí en la respiració conscient. Explorarem la forma en que respires, com és l’anatomia de la respiració, quina és la relació que hi ha entre respiració i emocions o pensaments
  La respiració té moltes lectures: la fisiològica, l’emocional, mental, i també l’espiritual… l’alè… Et convido a explorar les diferents dimensions de la respiració dins el teu Ser.
  Canviar la teua respiració pot ser el primer pas que dones per
  canviar la teua vida.

  Quan: Divendres 11 de març de 6 a 8 de la tarde.
  On: Edifici Jove «Lo Carrilet»
  Més info: Tel. 672 357 247