QUIN MOVIMENT CORPORAL ÉS EL MÉS ADEQUAT PER TU?

  El cos, la ment i els sentiments funcionen com un tot: «Així soc a dins, així es mostra a fora». I quan busquem un canvi, podem començar-lo de dins a fora… O de fora a dins, com és amb el moviment corporal.

   

  Aquesta tardor continuo amb l’activitat en grup de moviment expressiu que ja venia fent i obro 2 grups nous amb diferents modalitats de moviment. En aquest post  t’explico les 3 opcions entre les que enguany pots escollir.


  MOVIMENT EXPRESSIU (SISTEMA RIO ABIERTO)

  Aquesta eina de Río Abierto proposa habitar més el nostre cos a través del moviment i l’expressió corporal, acompanyat per la música i diverses propostes que fa la persona que dinamitza el grup.

  És una activitat en la que tothom pot participar, des de 16 a 99 anys. El teu límit de mobilitat, és el que marcarà la teua amplitud de moviments i les teues possibilitats, tot i així, la integració amb el grup i el treball estan garantides.

   

  Grup de Moviment expressiu oferit per l’associació AFISAN.

  60 minuts de dansa, expressió, música i diverses propostes de moviment i creatives incloent espai per a la relaxació i la quietud, amb el propòsit de millorar i ampliar les possibilitats de mobilitat, disminuir el dolor i oferir eines de relaxació que les persones puguin aprofitar a casa.

  Els dilluns, de 18.30 a 19.30h. L’activitat és gratuïta per als/les socis/es. Si no ets soci, pots fer l’activitat (consulta amb l’associació el preu per sessió).

  ↪️ Espai d’Entitats, 1er pis, sala 4 – C/ Convent, nº2 – La Ràpita

   

  Grup de moviment expressiu a Espai Delta.

  També 60 minuts habitant el cos amb l’acompanyament de la música i diverses propostes de moviment i expressió, també de la veu… Sempre amb un temps per a la integració del treball i la relaxació. El propòsit és activar i afinar en l’auto percepció a nivell corporal i despertar la vitalitat,  descansant la ment.

  Els dimecres, de 9.30 a 10.30h. 35€ mensuals.

  ↪️ Espai Delta, Avda. Goles de l’Ebre, 166 – Deltebre

   


  MOVIMENT MEDITATIU.

  Vaig començar a oferir-lo l’any 2016, enfocat especialment a persones que pateixen alguna malaltia crònica que els impedeix saltar, fer moviments ràpids (pel mareig o vertigen que poden suposar) o persones que s’estan recuperant d’una malaltia que els ha mantingut molt sedentaris i necessiten començar a moure el cos amb compte o, igualment, persones amb molt dolor o temor que el moviment augmenti el dolor o el patiment que suposa.

  També és un moviment interessant d’experimentar si estàs en un moment baix emocionalment parlant, «depre», i no tens ganes de moure’t; a vegades això també passa quan hi ha una depressió, ansietat o estrés crònic. En persones que van molt o massa ràpid, la pràctica d’aquest tipus de moviment afluixa el ritme, compassant pensament i acció, fent-nos conscients de la precipitació, sigui mental o física.

  En aquestes sessions proposo un moviment lent, on el què estàs fent, com ho fas i el que està passant és el focus de l’atenció. Hi ha una combinació d’estiraments i altres moviments de torsió, flexió o vibració… En els que respiració, so i atenció van agafats de la mà i acompanyen tots els moviments. De manera molt amable anem obrint caminets i, creant i reconeixent espais dins nostre; i llavors, amb el temps anem veient canvis, físics i també emocionals i mentals. A més, compartirem remeis naturals, coneixements i preparacions que vosaltres mateix@s, els participants, suggeriu.

  Els dimecres, de 15.15 a 16.15h. 35€ mensuals.

  ↪️ Espai Delta, Avda. Goles de l’Ebre, 166 – Deltebre


  Si necessites més informació, escriu-me a pilar@remeisperlanima.com

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada.