PROGRAMA COMPLET 2019/2020

  Ja va la cinquena edició del curs «Remeis senzills i pràctics per a la teua salut del dia a dia»… i sembla l’altre dia que vaig començar…

  Enguany he allargat un dia més el curs, perquè el mòdul 8, amb les etapes de la vida en femení, se’ns quedava molt curt de temps. En la present edició, hi ha tot un mòdul dedicat a les plantes medicinals relacionades amb els canvis de la maduresa: la menopausa en les dones i els problemes de pròstata en els homes. Espero, amb aquesta ampliació, oferir-te un mapa més complet de remeis vegetals que podem usar a casa, de forma eficaç i segura.

  Tan el propòsit del curs com les eines que emprem, continuen sent els mateixos que en edicions anteriors. També les excursions d’identificació en diferents espais naturals, en acabar els mòduls.

  Aquí tens el programa complet per aquest cicle 2019/2020:

  16 D’OCTUBRE

  MÒDUL 1: Introducció. preparem-nos per a l’hivern: plantes medicinals per a millorar les defenses immunològiques. Rinitis i faringitis.

  30 D’OCTUBRE

  MÒDUL 2: Afeccions respiratòries II: plantes medicinals per a tos, refredat i grip.

  13 DE NOVEMBRE

  MÒDUL 3: Afeccions respiratòries III: sinusitis, bronquitis i asma.

  4 DE DESEMBRE

  MÒDUL 4: Aparell digestiu I: remeis per llagues a la boca, gastritis, dispèpsia i flatulència.

  18 DE DESEMBRE

  MÒDUL 5: Aparell digestiu II: plantes medicinals per intestí irritable i diverticulosi.

  15 DE GENER

  MÒDUL 6: Aparell digestiu III: principals remeis vegetals pel fetge i vesícula biliar. 

  29 DE GENER

  MÒDUL 7:  Infeccions del tracte urinari: cistitis, uretritis i prostatitis. Pedres al ronyó. Tisanes que activen l’element aigua.

  12 DE FEBRER

  MÒDUL 8: Etapa fèrtil de la vida en femení. Plantes medicinals per a regular el cicle menstrual i disminuir les molèsties del síndrome premenstrual. 

  26 DE FEBRER

  MÒDUL 9: La maduresa: La menopausa. Els problemes de pròstata.

  11 DE MARÇ 

  MÒDUL 10: Malalties del nostre temps: estrés, ansietat i insomni. Tisanes per a viure amb menys presses i descansar millor.

  1 D’ABRIL 

  MÒDUL 11: Amb la primavera arriben les al·lèrgies: plantes medicinals indicades en al·lèrgies respiratòries i dermatològiques.

  15 D’ABRIL

  MÒDUL 12: Cuidem òssos i músculs: plantes medicinals per a la fibromiàlgia i la fatiga crònica. Artropaties.

  29 D’ABRIL

  MÒDUL 13: Tonifiquem la circulació venosa. Plantes medicinals usades en la insuficiència venosa, les varius i hemorroides.

  INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ:

  pilar@remeisperlanima.com

  Enguany el curs el farem, com el primer any, a espai Lilah… És com una tornada a casa. De 18.30h a 20.30h

  Ja saps que pots triar els tallers que més t’interessin o inscriure’t a tot el curs. Si pagues tot el curs entre octubre i novembre, gaudiràs d’un 20% de descompte

  Cada mòdul: 20€

  4 thoughts on “PROGRAMA COMPLET 2019/2020”

   1. Cristina,
    sento respondre amb tant retard. El curs es va anular i de moment no el tornaré a convocar. Si estàs interessada en l’ús de les plantes medicinals pots contactar amb mi, atenc consultes senzilles per telefon, i si és més complex pots demanar hora i en parlem a la meua consulta.

   1. Viviana, sento dir-te que el curs es va anular al mes de novembre. Si necessites información sobre planes medicinals post posar-te en contacte amb mi. Poder parlar-ne telefónicament o a la consulta. Gràcies i disculpa el retardo de la meua resposta.

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada.