PLANTES MEDICINALS I RELACIÓ PSICOCORPORAL EN PROBLEMES DIGESTIUS.

  #REMEISXLANIMA A DELTEBRE

  Com et nodreixes? Et sents vital i alhora equilibrada durant tot el dia? o pel contrari tens pujades i baixades en l’estat d’ànim o et sents pesada o somnolenta després de dinar? Tens una gana fora del normal a l’hora de sopar?

  T’oferim un taller trobaràs resposta a aquestes preguntes i podràs experimentar sensacions físiques que et duran a reflexionar sobre l’alimentació que segueixes i els teus hàbits de vida.

  L’alimentació ens nodreix o enmalalteix, depenent del què mengem. Actualment estem en una espiral de «no tinc temps – menjo qualsevol cosa – ràpid – quina ansietat! – no tinc temps – …».

  Sortosament moltes persones estem despertant i adonant-nos que aquesta espiral és malsana i l’hem de canviar. No cregueu que és difícil, jo diria que és complex, més be. Només cal canviar alguna cosa petita, triar un hàbit que sigue possible substituir-lo per un altre que trenqui amb aquesta espiral i tot anirà conformant-se de forma diferent… haureu començat el canvi. Això sí, caldrà mantenir aquest Nou hàbit. Necessitaràs confiança i fermesa. Voluntat.

  També coneixeràs remeis vegetals que poden acompanyar-te en aquests petits canvis i pràctiques corporals de moviment meditatiu que ajuden a entrar en l’escolta del cos.

  Parlarem de les males digestions, de diverses malalties que afecten l’aparell digestiu (estòmac, budells, fetge…) i les relacions psicosomàtiques que hi pot haver associades.

  2 hores dedicades a la teua salut, a tu.

  a espai Haruna, Deltebre.

  El 3 de febrer, de 17 a 19h.

  25€. INSCRIU-TE AL TEL. 684 45 94 33 (Marian)

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada.