La cura de les persones, la meva vocació.

  Llicenciada en Farmàcia (1990, UB), Especialista en Nutrició i Dietètica,  també en Fitoteràpia. Em vaig formar en Homeopatia, Sals de Schuessler i Flors de Bach. Actualment, ofereixo la possibilitat d’abordar qualsevol malestar o malaltia de forma que doni un sentit a la nostra vida.

  Després de treballar durant vint anys a la meva farmàcia vaig decidir apostar pel que anomeno Medicina de l’Ànima: l’acompanyament a les persones que volen canviar o sanar; a través de l’escolta, del sentir, la meditació terapèutica guiada i també amb l’ajuda dels elixirs florals, entre altres remeis que arriben a l’ànima. 

  La malaltia i el dolor poden ser font de poder i creixement personal. La medicina energètica i l’acompanyament a l’altre, a través del sentir, cap a un canvi de mentalitat i de mirada cap a un mateix ens aporta un major benestar, salut i felicitat.

  Una comprensió integradora i vital sobre qualsevol malestar i el tractament que seguim, és clau per sentir que som més que allò que ens està passant. Només així recuperem la confiança en nosaltres mateixos, en l’altre i  en la vida.

  Formació:

  Coordinadora en moviment, teràpia psicocorporal i transpersonal per al desenvolupament harmònic. Sistema Río Abierto. 600hores (2021)

  Facilitadora en Somatoteràpia, Formació: III Entrenament en tècniques de Somatoteràpia. (350 hores). En Spirit, Centre de Recursos Integratius. Adscrit l’Instituto de Psicoterapia Corporal y Energética.

  Diploma CEDH de Terapèutica Homeopàtica, Barcelona.

  Jornades sobre les Flors de Bach. Organitzat per Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona i Lab. Diafarm. (2002) Tarragona.

  “I Curso de Actualización a Distancia de Nutrición, Dietética y Dietoterapia”. (130 hores). Universidad de Navarra.

  Membre de SEFIT (Sociedad Española de Fitoterapia).

  Llicenciatura de Farmàcia, Universitat de Barcelona. (1990)