LA IMPORTÀNCIA DE RELACIONAR-NOS AMB L’ALTRE

  Ja feia dies que el cor em demanava posar-me a disposició de qui necessiti ser escoltat/da en aquests temps que toca confinament: minimitzar moviments i trobades, només els desplaçaments imprescindibles… per menjar o per salut i oco! (que diuen a la meu terra).

  A mi mateixa em passa que necessito sortir al carrer per saludar (encara que sigui a 2 metres) als meus veïns i veïnes. Tantes hores a casa i tanta pantalla m’inflen el cap i cansen els ulls. Necessito el contacte amb altres persones i puguer mirar 360º i no trobar parets.

  L’aire lliure i la natura són imprescindibles i puguer-nos trobar i xarrar també és bàsic per a la nostra salut.

  Amb aquesta proposta intento ajuntar aquestes necessitats i, de forma senzilla, cuidar-me i animar-te a tu a fer el mateix. No es tracta de parlar de res en particular, potser parlarem o no, a vegades les persones necessitem expressar els nostres neguits, a vegades només amb la companyia silenciosa de l’altre en tenim suficient per nodrir-nos i regenerar l’energia vital. D’aixó es tracta. Saber que tots/es estem al camí i que ens tenim de suport.

  Si no ets de l’Aldea, clar, no ens podem trobar físicament… Potser podem fer una trobada on-line, però des de l’exterior, en un banc a una plaça o caminant cadascú/na pel seu poble. Imaginació al poder!

  Ens veiem aviat?

   

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada.