FORMACIÓ FAMÍLIES/ESCOLES… NOT TODAY #COVID19

   

  En els moments que estem vivint d’incertesa davant el desenvolupament d’aquesta pandèmia generada pel SARS-COV-2 i els interrogants que genera a les famílies el començament de l’escola, tot i les mesures que es prenen des de l’administració i la direcció de l’escola, crec molt interessant i important tenir en compte la vessant formativa sanitària. Està més que provat que el coneixement i la informació generen confiança i tranquil·litat en les persones. I que, quan sabem què podem fer i com fer-ho, disminueix el nostre neguit davant allò que és desconegut i que no podem controlar. Actualment, crec que és de vital importància generar aquesta confiança en les famílies i és per això que ofereixo aquesta proposta de salut. La proposta inclou les diferents àrees amb la visió que puc oferir després de més de trenta anys com a professional sanitària acompanyant a les persones.

  OBJECTIUS DE LA FORMACIÓ

  Donar informació sobre la forma en què les famílies podem millorar la salut de tots els membres aportant pautes molt concretes sobre com fer-ho. Conèixer com enfortir el sistema de defensa del nostre cos des de les diferents àrees que podem incidir: alimentació, suplements nutricionals (només quan són realment necessaris), medicines complementàries i pràctiques que connecten el cos i la ment, hàbits de vida que milloren el nostre benestar, i la relació que hi ha entre els estats d’ànim i el sistema immunitari.

  PROPOSTA DE LA FORMACIÓ:

  3 sessions de 60 minuts cadascuna en les quals explorar:

  PRIMER DIA. Hàbits alimentaris i aliments que aporten una millora per a la salut, en concret al sistema immune i sistema nerviós. Preparem algunes receptes senzilles per introduir aquests aliments a la nostra dieta.

  “Que el menjar sigue el teu aliment i l’aliment la teua medicina” – Hipòcrates

  SEGON DIA. Suplements dietètics i remeis naturals per a reforçar el sistema immunitari. Es presentaran diferents possibilitats per a què cadascú pugue adaptar-ho a les seues possibilitats o preferències. S’oferirà la possibilitat, a les famílies assistents, d’una consulta individual a un preu especial per a concretar un tractament específic.

  TERCER DIA. Incidència dels estats anímics i les emocions en el sistema immune. Relació entre el sistema immune, el sistema nerviós i el digestiu. Pràctiques senzilles per reequilibrar el funcionament del nostre organisme a través de la respiració.

  PREU

  60 € +IVA per hora de formació i grup.

  Ateses les circumstàncies canviants, el nombre de participants s’anirà adaptant a les recomanacions de l’autoritat sanitària. Actualment, els grups haurien de ser de màxim 9 persones, per complir amb l’aforament limitat a 10. En un espai prou ample per respectar la normativa sanitària vigent en el moment d’impartir la formació.

  El total de la formació per grup seria de 180 € +IVA.
  Si hi ha moltes famílies interessades, poden organitzar-se més grups. L’horari s’acordarà entre les parts interessades.

   

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada.